Tuesday, August 14, 2007
 

Banyak isu ragut, pecah rumah, rape dalam TV and newspaper. Tapi, somehow,
masyarakat buat seolah-olah takder apa-apa yang berlaku pun. Yang kes
least week kalau tak silap, a number of teenagers rape pompuan umur 30++
tuh. Siap leh jatuhkan motor and heret to be raped.

Just start to wonder, where did our education and sociology goes wrong.

Kes budak sekolah cekik cikgu sampai cikgu traumatized and minta tukar
sekolah pun ada. Sangat2 lah tak hormat cikgu. Yang bestnya, si bapak
masuk belah anak pulak tuh. Come on lah, takkan cikgu pompuan tuh cekak
tangan, si murid yang waaaaaayy bigger leh terkejut and mencekik cikgu
kot??!!

Kerajaan pulak, jatuhkan jer hukuman yang lebih keras. Kalau dia ragut
then mangsa jatuh and terheret sampai mati, ikat badan si peragut tengah
panas and bagi burung gagak makan hidup2. Kat Malaysia kan banyak gagak.

Bagi yang suka rape orang tuh, hantar dia ke penjara US. Biar dia plak
kena rape. Takkan US tanak buat kerjasama. Si Bush kan ker suka penjara
dia penuh ngan rakyat asing.

Nih, bagi penjara buat setahun dua ajer. Orang jahat nih, leh masuk
penjara, makin gemuk sebab makan free. Bila keluar, buat balek. Aper hal??
Duit tax kita jugak yang bagi gemuk manusia-manusia durjana nih.

Untuk bebudak yang keras sangat dan tak leh lentur lagik, hantar diorang
jadik buruh kasar. Kot nyer kurang skets masa diorng nak buat jahat. Lagi
plak, kita leh kurang kan import buruh asing...so ekonomi kita pun
terjamin.

Tolonglah, kepada mak bapak yang asik percaya bulat2 cakap anak
tuh...tolonglah selidik dulu. Asik percaya budak tuh cam malaikat, padahal
setannyer....setan pun takut.

Kepada kerajaan, kalau disabitkan kesalahan tuh, jangan lah dikurangkan
denda and penjara tuh. Ingat, dia sekoq buat hal, ramai orang yang
terseksa. Kalau tak disabitkan lagik, jangan plak polis terima rasuah nak
kuburkan bukti. Bila si setan tuh keluar, silap2 anak bini polis pun kena
kaut. Baru nak sedar diri...


Dunia makin mental.


Love the new videoclip from Will.I.Am - I Got It From My Mama. Cute, funny
and loads of beautiful girls.

In my head, Beautiful Girls - Sean Kingston. Unique voice and very cute
lyrics. Asik dalam paler, They'll have you suicidal, suicidal,When they
say its over .

 

2 Comments:

Tu la pasalnya...kita pun risau...kita ada anak pompuan. banyak sangat kes rogol nih. malang tak berbau....
kena buat special subject pasal ni kat sekolah kot...

By Blogger ARIN, at 5:20 PM  

Awal-awal, bagi dia masuk kelas karate/kungfu/silat cekak. Then, bagi sorang 2-3 pepper spray. Kalau nak pegi memana, cakap...kalau rajin, hantar dan ambil

Masalahnyer, yang buat ramai...yang kena tangkap, takat sorang dua. Tuh pun slalu terlepas sebab 'masalah teknikal'. Macamana tak makin menjadi-jadi masalah nih.

By Blogger Azrina, at 12:59 PM  

Post a Comment

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>












ARCHIVES

September 2003

October 2003

November 2003

January 2004

February 2004

March 2004

April 2004

May 2004

July 2004

August 2004

November 2004

December 2004

January 2005

March 2005

April 2005

May 2005

June 2005

July 2005

November 2005

December 2005

January 2006

February 2006

March 2006

April 2006

May 2006

June 2006

July 2006

August 2006

September 2006

October 2006

November 2006

December 2006

January 2007

February 2007

March 2007

April 2007

May 2007

June 2007

July 2007

August 2007

September 2007

October 2007

November 2007

December 2007

January 2008

February 2008

March 2008

April 2008

May 2008

June 2008

July 2008

August 2008

September 2008

October 2008

November 2008

December 2008

January 2009

February 2009

March 2009

April 2009

May 2009

June 2009

July 2009

August 2009

September 2009

October 2009

November 2009

December 2009

January 2010

February 2010

March 2010

April 2010

May 2010

June 2010

July 2010

August 2010

September 2010

October 2010

November 2010

December 2010

January 2011

February 2011

March 2011

April 2011

May 2011

June 2011

July 2011

August 2011

September 2011

October 2011

November 2011

December 2011

January 2012

February 2012

March 2012

April 2012

May 2012

June 2012

July 2012

August 2012

September 2012

October 2012

November 2012

December 2012

January 2013

February 2013

April 2013

May 2013

June 2013

July 2013

August 2013

September 2013

October 2013

November 2013

December 2013

January 2014

February 2014

March 2014

April 2014

May 2014

June 2014

July 2014

August 2014

September 2014

October 2014

November 2014

December 2014

January 2015

February 2015

March 2015

April 2015

May 2015

June 2015

July 2015

August 2015

September 2015

October 2015

November 2015

December 2015

January 2016

February 2016

March 2016

April 2016

June 2016

July 2016

August 2016

September 2016

October 2016

November 2016


The race of man shall perish, but the eyes
Of trilobytes eternal in stone,
And seem to stare about in mild surprise
At changes greater than they have yet known.
- T.A. Conrad


To see a world in a grain of sand,
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour.
- William Blake,
excerp from Auguries of Innocence.

Powered by Blogger


Disclaimer : All the information here is my own. This is my own blog, design and written by me. If you don't like whatever I written here can just go to Diablo's hell. Any feelings bruised or hurt is your own responsibility.